De advocaten


een foto van JLLJ.L.J. Leijendekker (Jean Louis)

Jean Louis Leijendekker (1961) is na zijn studie Nederlands Recht in Utrecht als advocaat begonnen bij het strafrechtkantoor van mr Boone te Wijk bij Duurstede. Het strafrecht heeft Leijendekker daar dan ook geleerd. In die tijd werden door Leijendekker samen met Boone omvangrijke en vaak spraakmakende zaken behandeld.

In 1993 heeft Leijendekker zich als zelfstandig advocaat gevestigd. Daar heeft de praktijk zich verbreed en werd Leijendekker geconfronteerd met alle facetten van het rechtsbedrijf. Hierdoor kan Leijendekker cliƫnten op vele vakgebieden adviseren en bijstaan. Zo hebben ook ondernemers de weg naar Leijendekker & Nederveen advocaten gevonden. Niet alleen MKB, maar ook grotere ondernemingen. Arbeidsrecht is een specialisatie die door Leijendekker naast het strafrecht wordt bedreven. Daarnaast worden ondernemingen en particulieren in tal van andere zaken geadviseerd.


A.C.M. Nederveen (Alexandra)

Alexandra Nederveen heeft zich sinds 1993 voornamelijk bezig gehouden met het Nederlandse en Europese reguliere vreemdelingenrecht, waarbij zij zich specialiseerde in toelating tot Nederland in het kader van gezinshereniging, uiteenlopende problematiek rond de intrekking van verblijfsvergunningen, wijziging en/of verlenging van verblijfsvergunningen en de verkrijging van de Nederlandse nationaliteit. Daarnaast is zij als docent verbonden aan de OSR te Utrecht, alwaar zij vanaf 2004 vreemdelingen-procesrecht doceert aan beginnende advocaten en juristen in het vreemdelingenrecht. Vanaf 2015 tot 2018 heeft zij meermaals voor de Amsterdamse en ook Haagse Orde van Advocaten actualiteitencursussen verzorgd voor vreemdelingenrechtadvocaten.

In 2017 heeft zij met haar broer Ruud Nederveen het eigen Cursusbureau Vreemdelingenrecht opgericht en geeft zij daarbij veelvuldig actualiteitencursussen vreemdelingenrecht in het kader van de permanente opleiding voor advocaten.
Leijendekker & Nederveen advocaten
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Klachtenregeling
Contact:

t: 0343 572 157
f: 0343 574 622
e: info@leijendekker.nl
a: Dijkstraat 3, 3961 AA Wijk bij Duurstede
p: Postbus 162, 3960 BD Wijk bij Duurstede
o: advocatenkantoor Leijendekker BTW ID NL001307295B33
o: advocatenkantoor Nederveen BTW ID NL004179235B66
r: advocatenkantoor Leijendekker KvK 30271778
r: advocatenkantoor Nederveen KvK 86019422


Als u vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen via de bovenstaande contact gegevens.